Wednesday, 5 February 2014

English Class (4SC2) #050214


Yeahhh... tadi teacher Maryaan x mengajar, first in this year dia masuk klas x mengajar...
"TIDAK SIHAT..."
kan ada dlam Islam 5 perkara sebelum 5 perkara :-
  1. Hidup sebelum Mati
  2. Sihat sebelum Sakit
  3. Muda sebelum Tua
  4. Kaya sebelum Miskin
  5. Lapang sebelum sempit

normal la semua tu..

Tapi kami bukan nak cita pasai tu... hehe...
Teacher x mengajar kita pun ambil kesempatan sembang chinese student in my class..
serius sporting bdax nya...
Tapi kedekut, dapat ang pau banyak x maw share sama kita ma...
wa manyak jealous sama itu budax ma...
hehe..*tetibe loraq cina* 

Dia banyak share pasai Chinese New Year dia tahun nie...
apa ja soalan kami, mesti ada ja jawapan nya...

okey!! okey!! 
Cukup la sampai sini...


P/S: Lu Mau Taw Itu Budax dapat manyak ang pau ma...


Monday, 3 February 2014

Lepak, StudyGroup with mamber 4SC2


teringat akan encik mimpi
Be happy, No problem...
buat discussion x ajak...
Woiii... tgk apa tu???
pakat dgn kerja sendiri pulak dah...
ada saja budax tu
camera woman misz korea version kedah






Saturday, 1 February 2014

Refresh back 4SC2 2014


Hah.. nie kita nak share...
#240114 #HiasKelas #4SC22014


mizz korea version kedah

Poyo gila mamat seorg tu.... 

pakat busy semuanya



balut meja...

(2 segit)3 YaNa

tgh siapkan poster kelas...
korang nak taw diaorg lukis apa..
diaorg lukisan doodle class teacher

asyik2 snap pic mamat poyo....